Algebehandling af tag

Algebehandling af tag og fliser

Få en gratis prøverensning

Hos RENSR tilbyder vi både algebehandling af tag og fliser samt en grundig tagrensning. I langt de fleste tilfælde kan arbejdet klares fra jorden af, da vi med vores professionelle udstyr ”kaster” en desinficerende skum op på taget eller ud på belægningen.

Vi tilbyder tag- og fliserensning for alger til skarpe priser i både Viborg, Silkeborg, Skive og Herning, men også i mange andre områder. Kontakt os og bestil en GRATIS prøverensning eller vejledning.

Hvor hurtigt virker en algebehandling?

Tag eller belægning sprøjtes med vores miljøvenlige algemiddel, hvorefter alger og mos i løbet af en periode på cirka 4-9 måneder vil dø og løsne sig af regn og vind. Herefter vil taget fremstå som algefrit og væsentlig pænere – næsten som nyt! Belægning der behandles reagerer typisk hurtigere, og du vil kunne se et resultat allerede indenfor de første 24 timer.

Kan algebehandling af tag eller fliser betale sig?

Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit tag. En årlig algebehandling er derfor en god investering og godt givet ud i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget. Og ikke mindst den visuelle syn af et rent og pænt tag eller belægning.

Tilmeld dig vores abonnementsordning

Da alger og mos vender tilbage, anbefaler vi, at dit tag eller din belægning løbende vedligeholdes med en regelmæssig algebehandling af tag og fliser.

Derfor tilbyder vi alle vores kunder at tilmelde sig vores abonnementsordning. Det betyder, at du slipper for at skulle huske på at bestille algebehandlingen. Når du bestiller din algebehandling, siger du blot, at du gerne vil tilmelde dig vores abonnementsordning.

Vælger du at gå sammen med din nabo omkring en fælles algebehandling af flise eller tag, så kan I få 10 % rabat på prisen. Kontakt os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris.

Vores arbejde

Grundig fjernelse af alger

Algebehandling er en service, som mange af vores kunder efterspørger. Det er især nødvendigt med en algebehandling, når algerne er vokset uhæmmet på taget eller fliserne. Fjernelse af alger på fliser og algerens til tag er nogle af de mange ydelser, vi tilbyder.

Algebehandling af tag og fliser kan man ikke komme uden om, hvis regn og fugt har skabt de helt rigtige vækstbetingelser for algerne. Det siger sig selv, at du er træt af at se, hvordan dine fliser og dit tag er blevet overtaget af den irriterende plage. Det samme gør sig gældende for mos. Mosbehandling af tag er også en serviceydelse, du kan bestille hos os. Det at fjerne alger på fliser eller tag er ikke en nem opgave, hvis man ikke har det rette udstyr og de miljørigtige midler til det. Derfor er det altid fornuftigt, at du kontakter os og hører, hvordan vi kan hjælpe dig med bekæmpelse af alger på fliser eller tag.

Vi har mange års erfaring med rensning af fliser og tag

Når algebehandling bliver udført af fagfolk, som vores medarbejdere, så er der ingen grund til at bekymre sig. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med algerensning og algebehandling. Derfor giver det god mening, at du allierer dig med os.

Vi er eksperter i at udføre algebehandling, der får dit tag og dine fliser til at fremstå som nye. Det er faktisk et sørgeligt syn, når ens hjem er blevet ramt af mos og alger, som er ved at ødelægge ens ellers flotte hus.

Gør husets udendørsarealer flotte og indbydende

Tænk på al den tid og de mange ressourcer, du allerede har investeret i dit hus med henblik på at gøre det til et hyggeligt hjem. Når man for eksempel er blevet færdig med et mindre eller større renoveringsprojekt, opdager man nogle gange, at huset er blevet fuldstændigt forvandlet indvendigt. Husets indretning er blevet meget bedre, men udvendigt er der måske stadig meget tilbage at ønske sig. Nu er det bare et spørgsmål om at tage fat og finde nogle af de løsninger, vi hos RENSR kan tilbyde dig. De mange husejere der har foretaget en algerensning med vores hjælp kan bekræfte, at de er glade for at have brugt vores tilbud.

Det kan slet ikke svare sig, at man ikke gør det, der skal til for at sikre, at huset tager sig så godt ud som muligt. Ganske vist er dit hus ikke nyt, men det betyder jo ikke, at man ikke kan udrette meget ved at gøre brug af vores serviceydelser. Det er med stor glæde, at vi tilbyder vores kunder en professionel algerens, som får dit hus til at fremstå mere indbydende og attraktivt. Vi er ret sikre på, at det er det, du også ønsker.

Det kan meget vel være taget, der trænger til en kærlig hånd. Men det kan også være dine fliser, der har mistet deres oprindelige farve. Det er måske blevet kedelige, fordi de nu er brune eller grønne. I så fald er der behov for en algebehandling af fliser. Vi ved, hvor meget det betyder for dig, at dit hus ser pænt ud. Derfor behandler vi også belægninger og tilbyder rensning af terrasser, så de igen får den flotte farve, de engang havde.

Kontakt os og bestil en prøverensning eller få gratis vejledning

De fliser der pryder terrassen eller indkørslen bliver udsat for en hård omgang. Fliser skal stå imod sollyset, regn- og snevejr samt tunge genstande. Derfor er det kun naturligt, at de af og til trænger til lidt opmærksomhed.

Så når du som kunde efterspørger algebehandling af flise, så er det nok, fordi der er meget, der tyder på, at dine fliser også har mistet deres oprindelige fremtoning. Men som du ved, nytter det ikke noget at græde over spildt mælk. Nu handler det om at gribe ind og sætte en stopper for den kedelige udvikling, der er ved at spolere dine fliser. Er du i tvivl, er du velkommen til at bestille en tid til en gratis vejledning eller en prøverensning.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.