Fliserens

Fliserensning med 20 års garanti

Få 100 % garanti for et flot resultat

Hos RENSR har vi specialudviklet udstyr til fliserensning. Det betyder for dig som kunde, at du får markedets mest skånsomme og effektive rens af din belægning og sågar til skarpe priser.

Vi kan rense alle belægningstyper med 100 % garanti for et flot resultat. Vi renser fliser for private husejere i både Viborg, Herning, Silkeborg og Skive samt andre omkringliggende områder. Vi tilbyder også en GRATIS vejledning og prøverensning.

Hvordan foregår vores fliserens?

Vores fliserensning starter med, at vi, med vores udstyr, fjerner uønskede belægninger såsom:

  • ​Alger
  • ​Flisepest
  • ​Mos
  • ​Ukrudt i fugerne

Vi gør alt dette uden at skade overfladen i belægningen, så den kan holde i mange år endnu. Derefter lægger vi en desinficerende væske ud, så vi slår alle de usynlige spor af svampe og algevækster ihjel.

Vi tilbyder også efterfyldning af fugematerialer som for eksempel fugesand, stenmel og lignende.

Få 20 års garanti på vores fliserensning. Det eneste det kræver er et årligt servicebesøg.

Kan fliserensning betale sig?

Når du får udført fliserensning, sparer du de mange penge, som en ny belægning koster, for resultatet er faktisk næsten det samme. Derudover kan vi i langt de fleste tilfælde klare rensningen af dine fliser på bare en enkelt dag, så du hurtigt kan få din belægning til at se ud som ny igen.

Vi skræddersyr altid vores behandlinger og kommer med en fair vurdering af netop din opgave.

Vores arbejde

Vi anbefaler at afslutte med en imprægnering af fliser

Vi anbefaler altid at bruge vores specialudviklede imprægnering efter rensning af fliser. Det styrker overfladen yderligere og hæmmer for fremtidige angreb. For at opretholde vores 20 års garanti kræver det et årligt servicebesøg, hvor vi blandt andet imprægnerer fliserne på ny.

Når du bestiller din fliserensning, informerer du os blot om, at du gerne vil tilmelde dig vores abonnementsordning. Så kan du sikre dig det årlige servicebesøg og beholde din garanti.

Få skinnende rene fliser med vores fliserensning

Ønsker du rene fliser, der skinner, som var de helt nye? Så book en fliserensning hos os. Vi tilbyder en landsdækkende service. Vi hjælper også med andre opgaver, der hører med til det at bo i hus. Det kan for eksempel være:

Du er altid garanteret høj kvalitet og fleksibilitet, når du vælger os.

Med mange års erfaring ved vi nøjagtigt, hvad der skal til for at rense fliser, så de skinner som nye. Og er du ikke tilfreds med vores arbejde, får du pengene tilbage. Vi kalder det virkningsgaranti.

Om vi skal foretage rensning af havefliser, fliserne i indkørslen eller på terrassen har ikke noget at sige. Vi hjælper med rengøring af fliser udendørs uanset placering. Fliserensning er et af vores specialer, og vores motto er: Ingen grænser, vi renser.

Bestil rensning af fliser i hele landet

Når det kommer til rensning af fliser i haven, og generel fliserensning udendørs, foretager vi først en fair vurdering af din opgave. Du kan bestille rens af fliser, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi sørger for rensning af fliser på Sjælland og helt specifikt også rensning af fliser i København. Vi kører også nord på og foretager fliserens i Nordsjælland samt vest på og håndterer fliserens i Jylland.

Med RENSR får du skånsom behandling af dine fliser og samtidig en effektiv behandling, der gør, at al kedelig belægning forsvinder. Vores midler til at rense og imprægnere havefliser er miljøgodkendte.

Slip for at foretage den årlige afrensning af fliser

Som en ekstra service yder vi også en abonnementsordning, så du ved, at dine fliser med sikkerhed bliver renset med jævne intervaller – gerne årligt. Det kan du sikre ved at tilmelde dig som abonnent på vores ordning. Så kontakter vi dig, når det atter er tid til fliserens.

Få 10 % rabat med vores naboordning

Hvis både du og din nabo ønsker at benytte os til fliserensning, kan I gå sammen om en fælles løsning og spare 10 % af prisen. Kontakt os gerne for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.