Imprægnering

Imprægnering af dine fliser

Imprægnering der yder langvarig beskyttelse

Hos RENSR får du en imprægnering, som er en af markedets mest slidstærke og bedste imprægneringer. Dermed kan imprægneringen klare store mængder af ”trafik” uden at blive beskadiget og derved mister sin beskyttende effekt.

Kontakt os for yderligere spørgsmål, eller bestil tid til en GRATIS vejledning.​

Hvordan virker en imprægnering?

Opnå flotte resultater med imprægnering, som effektivt lukker overfladen og beskytter dine fliser året rundt.

Overfladen på rensede fliser er porøs og derfor mere modtagelig for nye belægninger. Derfor skal du bevare og beskytte det flotte resultat med en imprægnering.

Imprægneringen trænger imellem 1 – 2 cm ned i flisen og sikre herved en gennemimprægnering, alt afhængig af flise type og stenens hårdhed.​

Kan det betale sig?

Vind, vejr og mørke har gjort, at mange danskere vågner op efter en lang vinter til et trist syn af en terrasse, indkørsel, flisearealer omkring huset og lignende der nu er dækket af alger, mos og flisepest.

Løsningen ligger i en grundig rens med en efterfølgende stærk imprægnering af dine fliser, som vil lukke porøsiteten i dine fliser og ikke blot reducere væksten af begroninger, men samtidig også styrke dem mod slid og belastninger.​​

Vores anbefaling!

Vi vil altid anbefale en stærk imprægnering efter en flise eller algebehandling. Med en imprægnering sikre du at dine nyrensede fliser lettere kan modstå nye begroninger og holder sig pænere længere.

Vores arbejde

Bevar flotte fliser med fliseimprægnering

Har du gang på gang renset dine fliser, eller fået dem renset, blot for at opleve, hvordan vejr og vind påvirker flisernes overflade endnu engang? Det er der heldigvis råd for. Med fliseimprægnering har du mulighed for at beskytte dine nyrengjorte fliser, så de bevarer en flot overflade og kan stå imod naturens påvirkning.

Fliseimprægnering er en behandling, der beskytter flisernes overflade. Det gør den ved at trænge et par centimeter ned i flisen, og dermed er fliserne sikret mod beskadigelser. Beskadigelser eller brugsspor er næsten uundgåeligt, når der er meget “trafik” på fliserne, eller blot ved at fliserne udsættes for det danske vind og vejr samt begroninger i form af alger, mos og flisepest.

Imprægneringen fra Rensr.dk er af høj kvalitet, og produktet er miljøgodkendt. Det vil sige, at vi ud over at passe på fliserne og deres holdbarhed også passer på miljøet. Når du bestiller en imprægnering af fliser gennem os, kan du forvente god service og virkningsgaranti. Og du er velkommen til at kontakte os for en gratis vejledning.

Prøv en slidstærk og holdbar flise imprægnering

Fliserens og imprægnering går hånd i hånd, og vi vil derfor altid anbefale, at en fliserens bliver efterfulgt af en imprægnering til fliser. Det skyldes, at overfladen på dine fliser bliver porøse, når de bliver renset. Og dermed er flisen atter udsat for de udefrakommende elementer, som netop er blevet renset af flisen så som mos, alger og flisepest. Og så kan arbejdet med at rense fliserne starte forfra igen inden længe. Derfor er imprægnering en god ide.

En imprægnering går nemlig ind og lægge en beskyttende hinde, der lukker flisens overflade og beskytter mod vind, vejr og brugsspor. Med en imprægnering af fliser bliver fliserne overfladebehandlet, og alt efter hvilken type flisen er samt stenens hårdhed, vil imprægneringen trænge en til to centimer ned i flisen. Dermed sikres en gennemimprægnering, der effektivt lukker flisens overflade og danner en ordentlig beskyttelse.

De fleste husejere, der har fliser på terrasse, stier eller i haven, vil opleve, hvordan flisernes overflade bliver mere og mere overtaget af begroninger og alger. En fliseimprægnering vil sikre, at fliserne lettere undgår at få begroninger og dermed holder sig pænere. Behandlingen er langtidsholdbar, og vi står inde for dens virkning. Og skulle det ske, at du ikke fuldt ud tilfreds, får du pengene retur.

Mange års erfaring med imprægnering af fliser

Vi hjælper dig med imprægnering af havefliser. Book en aftale på vores hjemmeside, og vi kommer den dag, du ønsker og hjælper med fliseimprægnering. Du er også velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har mange års erfaring bag os, og vi er landsdækkende.

Fliseimprægnering er blot en af de mange services, vi udbyder. Vi renser også gerne fliser og tagrender samt polerer vinduer. Ingen grænser, vi renser. Og for nemhedens skyld tilbyder vi også, at du kan tegne et abonnement, så vi kommer med jævne mellemrum og sørger for, at dine fliser opretholder flotte overflader.

Imprægnering af fliser udendørs

Det mest optimale i forhold til behandling af fliser er at sørge for en god og grundig imprægnering af fliser efter rens. Flisernes rensede overflade bevares, og du undgår ærgrelser over, hvor hurtigt det går for eventuelle alger at sætte sig på fliserne. Med en imprægnering opnår du flotte resultater, der danner en beskyttelse for fliserne året rundt.

Hos RENSR kommer vi både ud til private boliger såvel som erhverv. Vi er stolte af vores arbejde, og når vi har været forbi og renset dine havefliser, vil du ikke være et sekund i tvivl. Resultatet er intet mindre end iøjenfaldende. Derfor anbefaler vi også, at en fliserens opfølges af en imprægnering, da fliserne vil stå flotte i meget længere tid, end hvis de var blottet for vind og vejr uden imprægnering.

Imprægnering fliser

Når det kommer til imprægnering af fliser efter højtryksrenser, vil fliserne tage gladeligt imod den ekstra beskyttelse. Vores imprægnering havefliser er en af de mest slidstærke, som findes på markedet. Vi tilbyder nemlig kun det bedste, når det kommer til rens og imprægnering terrasse.

En imprægnering giver det beskyttende lag, der skal til for at sikre, at fliserne kan klare en god mængde trafik af gående, legende børn og dyr og ikke mindst bekyttelse mod vind og vejr. Derudover får alger, mos og andre former for begroning kamp til stregen. De trives og vokser nemlig ikke nær så godt på dine fliser, når de er dækket af den miljøvenlige imprægnering.

Rensr.dk står for god kvalitet, fleksibilitet og stabilitet. Vi arbejder med rens af tag, tagrender og fliser hver eneste dag, så vi har opbygget en god erfaring, der gør, at vi ved nøjagtig, hvordan man bedst renser og behandler flisebelagte udendørsarealer. Det kan også være din indkørsel trænger til en forfriskende rens. Med hjælp fra Rensr.dk kan du opleve, hvordan fliserne efter en omgang rens og imprægnering ligner helt nylagte fliser.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.