FACADERENS​

Giv din facade nyt liv, der holder sig pæn i mange år

Hos RENSR tilbyder vi professionel facaderens, det er uanset hvilken type facade du har, så vil vores dygtige teknikere hjælpe dig med at få facadens oprindelige udseende tilbage, det gælder også ved graffiti hærværk, dernæst kan vi efterbehandle, således at din ny rensede facade forbliver flot rigtig mange år ud i fremtiden.

Kontakt os her for yderligere spørgsmål, eller bestil tid til en GRATIS vejledning og prøverensning.

Hvordan virker en facaderens?

Ved de mest almindelig beklædninger afrenses disse med højtryk, dog spiller temperatur og vandtryk meget ind, vi gør det altid så nænsomt som overhovedet muligt, ligeledes efterlader vi altid en facaderens med nyvaskede vinduer, således får du den fulde oplevelse, direkte efter vi afslutter opgaven.

​​

Kan det betale sig?

Ja, er nok det korte svar, uanset om du ønsker en facaderens for udseendes skyld, eller fordi du efterfølgende skal have vandskurret eller malet facaden så vil du glæde dig over resultatet hver gang du kigger på den.

Vores anbefaling!

En facaderens kan i mange tilfælde være et godt alternativ til enten at male, pudse eller helt skifte facade. Så ønsker du at give din facade nyt liv kan en facaderens være et godt og billigt alternativ til andre kendte og dyre løsninger.

Hvad siger vores kunder?

"​RENSR holder vores facader og ruder rene til perfektion. De yder en god service og et godt håndværk - altid til aftalt tid. Vi er meget tilfredse.”

- Rasmus Bugge, Skilte Centret

"​ vinduesvask. De gør et meget godt stykke arbejde.. de er meget hurtige.. de er pengene værd"

- Sebastian Ursu

" Pudset vinduer. Den bedste til at pudse vinduer, altid smilende, vil altid beholde Dan som vinduespudser (har haft ham i 6 År)"

- Dorthe Duus Møller

"​Lidt af hvert. Rengøring af facade, vinduer, tag, alt i alt en rigtig god oplevelse. De holder hvad de lover og der er ikke en finger at sætte på kvalitet af deres arbejde"

- MmT Auto