Tagrenderens

Tømning af tagrender

Vi kan tømme tagrender op til 18 meters højde

Alle kender det, op på stigen, en spand i hånden, og ellers i gang med at tømme tagrenden, hvis det overhovedet er muligt? Mange bor i 2 plans huse, eller har ikke mulighed for at nå op til tagrenden eller nedløbsrøret.

Lad RENSR stå for opgaven, vi har stor erfaring med fra vores mange opgaver for bl.a. Boligselskaber, sportshaller, firmadomiciler og selvfølgelig private kunder.

VI KAN TØMME I OP TIL 18 METERS HØJDE – Sikkert og trygt fra jorden af, det kan vi fordi vi udfører også specialopgaver via lift eller sele.

Kontakt os her for yderligere spørgsmål, eller bestil tid til en GRATIS vejledning.

Hvordan virker en tagrenderens?

VI KAN TØMME I OP TIL 18 METERS HØJDE – Sikkert og trygt fra jorden af, det kan vi fordi vores specialudviklede udstyr er monteret med et trådløst kamera ved mundstykket og en skærm nede ved teknikeren, således er det også din garanti for et veludført arbejde, vi kan leverer en video optagelse af tømningen, såfremt det skal bruges som dokumentation.

Kan det betale sig?

Alt for tit har vi set at det kan få store økonomiske konsekvenser i form af vandskader inde og ude, og ikke alle forsikringsselskaber dækker skader der er hændt at misvedligehold.

HUSK vi kan også tilbyde serviceaftaler, skræddersyet til dig som privat eller til virksomheder.

Vores anbefaling!

For at sikre dig bedst muligt mod følgeskader ved overfyldte tagrender. Anbefaler vi at du tømmer dine tagrender 1 – 2 gange årligt, specielt i efterårsperioden.

Vores arbejde

Tagrenderens

​Er der kommet blokeringer eller overløb i dine tagrender? Overvejer du en grundig rensning af tagrender og rens af nedløbsrør? Du er sikkert en fornuftig husejer, som altid er opmærksom på husets tilstand. Du har muligvis boet i dit hjem i længere tid. Du har sikkert også mange minder, der blev til i dit hyggelige hjem. Det kan være dine børns første skridt, da de skulle lære at gå. De rolige aftener, du og din bedre halvdel har tilbragt sammen.

De sjove fester, du holdt hjemme hos dig. Og flere begivenheder, som har haft stor betydning i dit liv. Nu trænger huset til en kærlig hånd i form af en grundig tagrenderens. Du ved godt, hvad der kunne ske, hvis man ikke tager hånd om problemet. Det kan faktisk føre til, at dit udhæng eller undertag begynder at rådne. Det kunne også have en negativ indvirkning på murværket, som kan tage skade af sivende vand. Derfor er det en fornuftig beslutning at bestille en tagrenderens på rensr.dk eller ved at ringe til os.

Det kan også være, at du står i en hel anden situation. Du har for nylig købt hus. Det er dit drømmehus. Det kunne ikke ligge et bedre sted og det har den rette størrelse for din familie. Du tog dig god tid til at finde et godt tilbud og din tålmodighed er blevet belønnet. Det var nok ikke noget, du i første omgang havde lagt mærke til. Men nu har du opdaget, at det er nødvendigt med en tagrenderens.

Det kan skyldes forskellige faktorer. Skidt og støv har det med at ophobe sig i tagrenderne. I efteråret er det bladene fra nærliggende træer, der samler sig og blokerer tagrenden. Som regel er det enderne, samlinger og nedløbsrør, som bliver hårdest ramt. Det giver de ubehagelige overløb, som måske har gjort dig opmærksom på problemet. Derfor overvejer du nu at kontakt en tagrenderenser, der tilbyder tagrenderens til en konkurrencedygtig pris. Her på Rensr.dk finder du mange brugbare oplysninger, som kan hjælpe dig til at træffe en god beslutning. Det er bare et spørgsmål om at bestille en tagrenderensning hos os.

Rens af tagrender​

Tilstoppede tagrender er ikke bare et ubetydeligt irritationsmoment. De planter, græs og ukrudt, som har slået rod i din tagrende dør om vinteren. Det øger den uønskede vægt, der allerede belaster tagrenderne. Og så kommer der frost og sne, som nu er længere om at smelte på grund af alt det, der ligger og blokerer nedløbsrørene.

Det kan vise sig at være en skidt nyhed for husets bærende konstruktion. Man risikerer nemlig at ødelægge murværket, hvis man ikke gør noget ved problemet. Hos Rensr.dk råder vi over avancerede udstyr, som sætter os i stand til at tømme tagrender i op til 18 meters.​

Tagrende rengøring​

Man kan forsøge sig frem med at rense tagrender. Men når du tænker på alle de fordele, der er ved at bruge vores serviceydelser, så giver det god mening, at du kontakter os. Hos os kan du altid hente et uforpligtende tilbud. Vi har stor erfaring med tømning af tagrender. Derfor må du ikke tøve med at kontakte os eller bestille tid her på siden. Tagrende rens er noget, vi er eksperter i. Når der er tale om specialopgaver, benytter vi os af lift og sele. Vi anbefaler, at man tømmer sine tagrender en eller to gange om året. Det er især aktuelt i efteråret, hvor bladene fra nærliggende træer lander på taget og havner i tagrenderne.

Rengøring af tagrender​

Som sagt tilbyder Rensr tagrenderens københavn, tagrenderensning nordsjælland og over hele landet. Sportshaller og firmadomiciler er også blandt vores trofaste kunder. De har oplevet vores glimrende service og kvaliteten af vores fremragende håndværk. Ud over rengøring af tagrender er vores kunder også glade for vores algebehandling, tagrens, fliserens og facaderens. Vores mål er altid at overgå de forventninger, vores kunder har til os. Derfor arbejder vi målrettet på at yde en fantastisk service hver gang.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.