Tagrens

Opfriskning og rensning af tage

Dit gamle tag kan blive så smukt som nyt helt uden et dyrt tagskifte​​

Det fugtige danske klima er hårdt ved hustagene, og de fleste oplever at få grønne og sorte tage, hvor alger og mos bare vokser år for år.

Men det er heldigvis noget, vi hos Rensr ApS kan hjælpe dig af med, så dit gamle tag kan blive næsten så smukt som nyt, helt uden at du behøver bruge en masse penge på et helt nyt tag. Vi tilbyder typisk rengøring af tag for både private og erhvervskunder i Viborg, Herning, Silkeborg, Skive og omkringliggende byer, men vi har afdelinger i hele landet.

Med en tagrensning bliver taget ikke blot pænere – du forlænger også tagets levetid. Kontakt os her for yderligere spørgsmål eller bestil tid til en GRATIS vejledning og prøverensning.​​

Hvordan virker en tagrensning?

Vi udfører altid tagrensning, så det er så miljørigtigt og skånsomt som muligt. Vi anvender udelukkende rent vand til selve rensningen, og alt efter tagtype og beskaffenhed justerer vi tryk, metode og temperatur, således at det passer til netop dit tag.

Kan det betale sig?

Det er altid en vurderingssag, men det korte svar er ja. Alt efter hvor slemt taget er, tager vi sammen med dig den rigtige beslutning om, hvilken behandling der passer til dit tag. Måske er den meget billigere og effektive algebehandling nok – så gør vi det! Læs mere om vores algebehandling af tag og fliser.

Vores anbefaling!

Vi anbefaler, at man laver årlig service på taget efter rensningen. Derfor tilbyder vi alle vores kunder at tilmelde sig vores abonnementsordning.

Det betyder, at du slipper for at skulle huske på at bestille den årlige opfølgende rens. Når du bestiller din tagrensning, siger du blot, at du gerne vil tilmelde dig abonnementsordning.

Vores arbejde

Tagrens – for din ejendoms værdi og helhedsindtryk

Et tag har en stor betydning for det helhedsindtryk, man får af en ejendom, når man ser den. Hvis taget ser slidt og medtaget ud, får det hele matriklen til at se lidt forsømt ud. Med den helt rigtige tagrens kan boligen få et helt nyt og velplejet udtryk. Helt uden det behøver at koster en formue, kan en rensning af dit tag være med til at forhøje ejendommens værdi betragteligt. Det fugtige klima, som vi har i Danmark, er temmelig hårdt ved hustagene. Tagene bliver mørke og grønlige, fordi mos og alger vokser år for år. Med den rigtige tagrensning bliver ejendommen ikke kun flottere, men du forlænger også tagets levetid.
Det at rense tag er en stor opgave selv at binde an med. For det første kræver det de rigtige arbejdsredskaber, kendskab til tagmaterialer og hvad de forskellige materialer kan holde til og lettest behandles med. For det andet er der en masse miljømæssige krav, der skal tages hensyn til. Og for det tredje foretages rengøring af tag og tagrens generelt tit i højder, hvor man ikke bare kan stå på almindelige stiger.

Miljøvenligt og skånsomt

Her hos os kan du bestille tid til en gratis vejledning og prøverensning, så vi kan finde ud af den rigtige løsning til dit tag. Med vores mange års erfaring inden for tagrens kan du være sikker på, at kvaliteten af vores arbejde er i top, når vi udfører tagrens. Vi er stolte af vores arbejde, for vi ved, at vi leverer en god kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi er et landsdækkende firma, der udfører kvalitetsarbejde for både private og erhvervskunder. I vores firma, der er miljøgodkendt, går vi ind for at passe på natur og miljø, så vi udfører altid rensning af tage så skånsomt og miljørigtigt som muligt. Til selve rensningen anvender vi udelukkende rent vand, og alt efter tagets beskaffenhed og tagtypen justerer vi både tryk, temperatur og metode, så det er tilpasset til præcis dit tag.
Hvis man lader sit tag stå til og giver algerne frit spil, kan det resultere i, at taget bliver hurtigere nedbrudt, og der kan opstå utætheder pga. knækkede og forskubbede tagsten mm. Algers rodnet forplanter sig nemlig i tagsten, hvilket gør det muligt for vand at trænge ned i tagstenene. En alges rod indeholder vand lige som alle andre planters rødder gør. Dette bevirker, at når det bliver frostvejr, udvider vandet sig, og det kan give nogle frostsprængninger i tagstenene, og tagpladerne kan også risikere at blive forskubbet.

Tag os med på råd

Hvis du går og overvejer, om det kan betale sig at få renset tag på dit hus eller din virksomhed, så tag os med på råd. Vi kan nemt vurdere, hvad der vil være det helt rigtige til dit tag, og hvis en effektiv og meget billigere algebehandling er nok, så er det selvfølgelig bare det, som vi gør. Her hos RENSR anbefaler vi, at man får lavet en årlig service på sit tag, når det er blevet renset.

Derfor kan vi tilbyde alle vores kunder, at de kan tilmelde sig vores nemme abonnementsordning. Når man tilmelder sig vores ordning, slipper man for at huske at bestille en opfølgende rens året efter, og man undgår derved, at taget bliver stærkt medtaget over år, så det kræver en mere langtidskrævende og dyrere behandling.

Tagrens i hele Danmark

RENSR’s hovedkontor ligger i Viborg, men vi har afdelinger både i Aarhus, Thisted, København og Amager, så vi udfører tagrens på Sjælland, på Fyn, i Jylland og på øer. Med vores mange års erfaring og vores fleksible og effektive arbejdsindsats, kan vi godt tillade os at kalde vores firma for hele Danmarks tagrens. Det kan være, at du overvejer at sætte dit hus til salg, eller du ønsker at få det vurderet med henblik på et lån? Med en billig og effektiv rensning af dit tag, kan værdien af boligen helt sikkert øges betragteligt, og hele ejendommen vil tage sig meget bedre ud. Vi rykker hurtigt ud med vores assistance og ekspertise, så du kan få taget til at se ud så godt som nyt.

​Kontakt os allerede i dag og få en pris

Oplev den glæde, der er ved, at gamle overflader kan blive næsten som nye, bare ved hjælp af en god, effektiv og miljørigtig tagrensning. Når vi foretager en rensning af tag for mos og alger, får dit hus, dit firma eller din virksomhed et helt nyt og velplejet udseende, der betyder meget for helhedsindtrykket. Hvis taget på dit firma fx ser træt og lidt medtaget ud, kan det indirekte have en negativ virkning på det ellers gode produkt, eller de ydelser, som I producerer eller sælger i virksomheden. Tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning, så du inden længe kan nyde herlighedsværdien af et smukkere tag, der samtidigt har fået forlænget levetiden betydeligt. Vi ser frem til at give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på (+45) 71 99 89 90 eller book@rensr.dk. Vi står også klar til at hjælpe dig med din fliserensning.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.