Vinduespudser

Vinduespudser for private og erhverv

Traditionel vinduespolering inde og ude

Hos RENSR udfører vi både traditionel vinduespolering og vinduesvask både ude og inde for private og erhverv. Hos os kan du selv bestemme, hvilket interval du ønsker, uden det påvirker prisen. Vi arbejder som vinduespudser i både Herning, Viborg, Silkeborg og Skive samt i mange andre byer.

Kontakt os og bestil tid til en GRATIS vejledning.​

Hvordan foregår vores vinduespudsning?

Vores vinduespudsning foregår med behandlet vand, der er helt uden kalk og mineraler. På den måde kan vi ”vaske” vinduer samt karme over, uden det efterlader andet end skinnede rene ruder samt karme. Det er din garanti for et godt samarbejde med os.

Kan vinduespolering betale sig?

Det kan altid betale sig at holde sine vinduer ved lige, da manglen på dette kan medføre flere problemer, herunder blandt andet mørke plamager på selve vinduesrammen, som efter tid kun kan fjernes ved en overmaling. Du kan også nyde glæden ved at kigge igennem nyvaskede vinduer.

Husk, at vi ved vinduesvask altid vasker karmene, således holder de sig som nye meget længere.

Hvor ofte bør vinduerne vaskes?

Det bedste for dine vinduer er at køre på et interval på mellem 4 – 8 uger mellem hver vask/polering.

Hvad koster en vinduespudser?

Vi tilbyder faste priser på vores vinduespolering skræddersyet til hver enkelt kunde. Vi sætter ikke priserne op efterhånden, som mange andre gør. Nej, hos os får du en fast pris, som du kan regne med. Både nu og i fremtiden.

Vi giver gerne et skræddersyet tilbud på vinduespudsning. Du kan for eksempel sende os et billede af dine facader på huset, så beregner vi en billig pris til dig.

Vi har også en naboordning, som du og din nabo kan benytte jer af, hvis I begge ønsker vores hjælp. Så kan I nemlig få 10 % rabat ved at få en samlet løsning.

Vores arbejde

Slip for det hårde og tidskrævende arbejde og få en fast aftale

Det er temmeligt hårdt og tidskrævende at pudse vinduer, og tit og ofte kan det være svært at nå vinduerne, og man skal kravle op og ned på stiger og skamler. Men hvor er det bare dejligt, når vinduer og glaspartier er pudsede, så lyset rigtigt kan skinne igennem, og man kan nyde udsigten optimalt. Det hele ser pludselig meget mere rent ud indenfor også. Selv et helt rengjort hus ser nemlig beskidt ud, hvis vinduerne mangler at blive pudsede. Karmene udvendigt har også godt af at blive vasket af, så vinduerne kan holde længere og se ud som nye vinduer.

Om det er en vinduespudsning i privat hjem eller en vinduespudsning i din virksomhed, som du søger, så kontakt os og hør mere eller bestil tid til en helt gratis vejledning.

Ved at få en fast aftale med en vinduespudser hjælper du dig selv til at have mere tid til overs i hverdagen. Noget dejlig tid, der kan bruges til samvær med venner og familie i stedet for. Eller en fritidsinteresse, der ellers kan være svær at finde tid til. Og hvis du har et firma eller en erhvervsvirksomhed, er det dejlig nemt at have en fast aftale omkring vinduespudsning, så du ved, at det er et job, der bare bliver klaret til UG, uden at du skal tænke mere over det – fordi du har været praktisk og lavet en fin aftale med nogle dygtige og kompetente folk, som man kan stole på.​

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Når vi yder vinduesvask og vinduespudsning, foregår det med vand, der er behandlet, så det er helt fri for kalk og mineraler. Det er derfor, at vi kan vaske vinduer og karme over, så de bliver skinnende rene og blanke helt uden, at der bliver efterladt nogen spor.

Hos os er vi meget stolte af det arbejde, som vi udfører, og du kan altid med garanti regne med, at vi får et godt samarbejde, når du vælger os som din vinduespudser.

Vask af store vinduer og glaspartier

Det er blevet utrolig populært med store vinduer og glaspartier, hvor lyset rigtigt kan strømme ind. Det påvirker både sind og humør på en positiv måde, når vi får masser af lys om dagen. Men de store glaspartier kræver den rigtige pudsning og afvask af karme, for at vi får den fulde udnyttelse af lyset, og for at det også ser pænt ud udefra, når karmene står som nye.

Det kan være svært at nå op i hjørnerne på store glaspartier, hvis man selv forsøger sig. Man skal desuden hele tiden op og ned ad stiger, for at man kan nå det hele. Ved at kontakte os og få en god aftale slipper du helt for at bruge tid på dette, men kan bare glæde dig over det dejlige lys, der strømmer ind, og din dejlige udsigt, hvor haven bliver trukket med ind i stuen.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Skulle du have spørgsmål om en af vores services, en booking eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 71 99 89 90 eller send en mail til book@rensr.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.